Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Cutie pentru Vin din Pluta cu Accesorii

Cutie pentru Vin din Pluta cu Accesorii. Setul contine tirbuson, guler antiscurgere, dop, palnie cu dop, toate aranjate intr-o cutie captusita pentru un vin. Cutia poate fi personalizata prin gravura, aceasta personalizare este inclusa in pretul afisat. NU contine vinul, dar la cerere putem include si o sticla de vin, chiar si cu o eticheta personalizata daca doriti.

Dimensiuni cutie: 34.5 X 10 X 11.5 cm.

Referinta:
MO9717-13
160,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Tip Vin
Stoc intern Produse
Adora0
Descriere

Orice iubitor al vinurilor va aprecia acest set cadou sofisticat, ideal pentru orice ocazie speciala. Surprinde o persoana draga cu acest set, care contine accesorii pentru consumul vinurilor de calitate intr-o cutie de pluta, personalizabila dupa dorintele tale; si, in plus, mai poti sa alegi si un vin superb din trei variante elegante. Un set perfect pentru o seara petrecuta cu prietenii si cu vinuri bune.

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Set de vin NEBILLO
Adora

98,00 RON
Setul de vin NEBILLO contine patru piese speciale pentru vin, cutia rotunda este din piele sintetica de calitate de culoarea neagra. Cutia se poate personaliza prin gravura pe capac cu orice text dorit de dumneavoastra.
Set de vin GRUNER
Adora

91,00 RON
Setul de vin Gruner este alcatuit din patru piese: dop sticla, cutit chelner, capac turnare, inel servire si dop pentru prevenirea prelingerii vinului in timpul turnarii vinului in pahar. Produsul se poate personaliza...

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare