Tricou Nem Oregszem pentru Femei

69,00 lei
24 ore
TP267-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru femei din bumbac 100%, marca Gildan, gata personalizate cu grafica haioasa in limba maghiara "Nem öregszem, hanem az értékem nő" (traducere: "Nu imbatranesc, doar imi creste valoarea"). Un cadou amuzant pentru doamne, mai ales de zile de nastere. Pretul include personalizarea.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Tricoul cu maneca scurta este unul dintre cele mai raspandite haine din lume, care mereu va fi la moda datorita designului practic si varietatea infinita de culori si personalizari posibile. Aceste tricouri personalizate sunt stilate, dar si amuzante, cadouri ideale de zi de nastere pentru o doamna cu simtul umorului si o colectie de tricouri interesante. Sunt realizate din material de calitate si sunt disponibile in marimi intre S si 2XL, in culori simple care se asorteaza cu orice tinuta. Un astfel de tricou cu siguranta va fi un cadou mult apreciat: alegeti-l pentru o doamna, si bucurati-va de zambetul sincer pe care veti primi in schimb!

TP267-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE