Tricou Pharmacist Loading pentru Femei

69,00 lei
24 ore
TP272-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri marca Gildan din bumbac 100% pentru femei, personalizate cu grafica amuzanta "Pharmacist Loading". Pretul afisat contine personalizarea la o dimensiune intre A4 si A3.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Domnisoarele care au ales domeniul de farmacie ca si profesie cu siguranta s-ar bucura sa primeasca un cadou care a fost creat special pentru ele. Iar stim cu totii faptul ca un tricou personalizat este cadoul cu care nu se poate gresi indiferent de ocazie, fiind atat practic in viata de zi cu zi, cat si stilat si personal. Deci tricoul de femei personalizat "Pharmacist Loading" este alegerea perfecta pentru aceste domnisoare ca si cadou de absolvire, de zi de nastere, sau chiar pentru a sarbatori primul loc de munca.

Aceste tricouri sunt disponibile in doua culori care se asorteaza perfect cu grafica, realizate din material de calitate, foarte placut la purtat, in marimi intre S si 2XL.

TP272-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE