Tricou Mi-au Trebuit 40 de Ani pentru Femei

69,00 lei
24 ore
TP275RO-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri marca Gildan din bumbac 100%, pentru femei, gata personalizate. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu grafica haioasa: "Mi-au trebuit 40 de ani sa arat asa de bine!"

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Doamnele care au incredere in sine stiu ca devin si mai frumoase cu fiecare an care trece - iar cele care nu sunt sigure de acest fapt merita sa fie. Un cadou cu personalitate care exprima acest sentiment este o alegere buna pentru o zi de nastere, ziua in care toate doamnele trebuie sa se simta apreciate, importante - si frumoase. Acest tricou personalizat cu text haios este cadou perfect pentru aceasta ocazie, mai ales datorita culorii simple si graficii stilate care ii dau un aspect foarte la moda. Poate fi o surpriza superba pentru o prietena draga, sotie, membru al familiei, poate chiar si colege de lucru sau cunostinte mai distante. Tricoul este din material de calitate, moale si foarte placut de purtat, disponibil in marimi intre S si 2XL.

TP275RO-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE