Tricou 18+32 HU pentru Femei

85,00 lei
24 ore
TP280HU-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru femei din bumbac 100%, marca Gildan, gata personalizate. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu grafica amuzanta in limba maghiara: "18 éves vagyok + 32 év tapasztalattal". (Traducere: "Am 18 ani + cu 32 ani experienta".)

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Doamnele cu simtul umorului pot aprecia o gluma buna sau un cadou interesant cu orice ocazie. Iar acest tricou este amandoi in acelasi timp! Este personalizata cu grafica haioasa pentru femeile care au 50 de ani, deci poate fi o surpriza ideala de zi de nastere care va arata tuturor din jur ca doamna care il poarta are un suflet tanar. (A avea 50 de ani nu inseamna ca cineva nu poate fi tanar in spirit, nu-i asa?) Tricoul este realizat din material de calitate, cu design comod si simplu care inseamna ca mereu va fi la moda. Poate fi comandat in marimi intre S si 2XL, deci va fi usor sa gasiti tricoul ideal pentru o prietena, sotie, membru al familiei etc. Sau, daca sunteti o doamna de aceasta varsta, puteti comanda unul pentru Dvs., si veti avea o piesa noua cu personalitate adevarata in garderoba!

TP280HU-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE