Tricou Bee Happy pentru Femei

85,00 lei
24 ore
GIL64000-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Un tricou personalizat simplu, dar stilat pentru femei, cu grafica simpatica "Bee Happy". Tricoul este marca Gildan, realizat din bumbac 100%, si este disponibil in mai multe culori si marimi. Pretul afisat contine personalizarea, intr-o dimensiune intre A4 si A3.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Uneori, un tricou simplu dar interesant este tot de ce avem nevoie pentru a da stil adevarat unei tinute. Un tricou personalizat poate spune foarte mult despre personalitatea celui care il poarta, si este in acelasi timp comod si practic. Acest tricou este personalizat cu o grafica simpla, dar simpatica, si este disponibil in diferite culori stilate si marimi, din care poti alege cele mai potrivite pentru tine, sau ca si cadou pentru cineva. Indiferent daca iti plac tricourile in culoarea neagra chic, alba simpla sau verde vesela, tricoul "Bee Happy" te asteapta sa il comenzi in varianta care iti place. Daca vrei sa adaugi un pic de personalitate garderobei tale, sau cauti un cadou practic, dar si stilat pentru o persoana apropiata, nu vei da gres cu acest tricou!

GIL64000-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE