Tricou Baby Is Coming pentru Femei

85,00 lei
24 ore
GIL64000-AZ

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei din bumbac 100%, marca Gildan, cu grafica simpatica pentru femei gravide cu simtul umorului. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, puteti alege din mai multe culori, marimi.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Pentru orice mama, asteptarea sosirii bebelusului este una dintre cele mai frumoase si importante perioade din viata. De aceea, daca aveti o femeie gravida cu simtul umorului in familie sau cercul de prieteni, si cautati o surpriza speciala pentru ea cu aceasta tematica, acest tricou personalizat cu o grafica haioasa este tocmai de ce aveti nevoie. Poate fi un cadou superb, atat util cat si personal, pentru orice ocazie; iar tricourile noastre personalizate sunt din material de calitate inalta, durabil si foarte placut de purtat, deci vor dainui multa vreme in orice garderoba. Puteti alege din mai multe culori stilate, si sunt disponibile 5 marimi din fiecare, deci puteti alege tricoul perfect pentru preferintele oricarei doamne.

GIL64000-AZ

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE