Tricou Feeling Cocktails pentru Femei

85,00 lei
24 ore
GIL64000-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, cu grafica stilata "Feeling Cocktails". Un astfel de tricou este cadoul ideal pentru petrecerea burlacitelor sau alte ocazii. Tricourile sunt marca Gildan, din bumbac 100%, pretul contine personalizarea la o dimensiune intre A4 si A3. Puteti alege din diferite culori si marimi.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Ocaziile cand prietenele se aduna pentru o seara vesela petrecuta impreuna sunt momente speciale in viata; si un moment special merita o tinuta speciala. Daca esti o persoana caruia ii place sa petreaca o seara cu prietenele preferate si cu bauturi bune, tricoul "Feeling Cocktails" a fost creat chiar pentru tine. Poti alege din mai multe culori, mai indraznete sau mai simple, si din marimi diferite (intre S si 2XL), deci poti fi sigura ca vei gasi un tricou potrivit preferintelor tale. Oriunde va duceti impreuna, ii vei impresiona pe toti cu tinuta ta stilata!

GIL64000-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE