Tricou Ma casatoresc

66,00 lei
24 ore
TP287-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru femei din bumbac 100%, marca Gildan, gata personalizate. Pretul afisat contine personalizarea de o marime intre A4 si A3, cu grafica haioasa pentru mirese.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Pregatirea pentru nunta este una dintre cele mai frumoase perioade in viata unei femei. Un cadou deosebit, cum ar fi un tricou personalizat creat special pentru mirese, este un mod simpatic de a ne exprima aprecierea catre o prietena draga sau cineva din familie cand ea isi asteapta nunta cu nerabdare. Acest tricou cu grafica haioasa este tocmai acel cadou! Tricoul este realizat din material de calitate, rezistent si comod de purtat, si este disponibil in trei culori: negru chic, roz feminin si alb simplu. Cu o astfel de surpriza minunata, cu siguranta vei aduce un zambet sincer pe buzele unei mirese cu simtul umorului, si poate si pe buzele celor din jur care o vad purtand acest tricou superb.

Marimi disponibile pentru acest tricou: intre S si 2XL.

TP287-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE