Tricou Date Me pentru Femei - Negru

85,00 lei
24 ore
MRGV009

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, marca Gildan, din bumbac 100%. Tricourile sunt disponibile in culoarea neagra, cu o grafica haioasa "Date Me". Puteti alege din 4 variante, si 5 marimi pentru fiecare model.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Dimensiune
Cant.
in stoc

Un tricou personalizat simplu si stilat este tot de ce ai nevoie daca vrei sa creezi o tinuta la moda, dar totusi lejera. Acest tricou personalizat este o alegere superba pentru aceste tinute indiferent de anotimp, dar este potrivit in special pentru perioada in jurul Zilei Indragostitilor. Cu tricoul haios "Date Me", poti arata tuturor ca da, esti de fapt iubita ideala pentru cineva! Poti alege din 4 tipuri de grafica, fiecare creata cu stil si umor: "Date me - I'll play video games with you", "Date me - I'll cook your favorite meal", "Date me - I'll go to the gym with you" si "Date me - I'll watch sports with you". Sau poate ai o domnisoara cu simtul umorului in familie sau cercul tau de prieteni, in cautarea unui iubit - ea cu siguranta ar aprecia un astfel de cadou haios, plin de personalitate, dar si practic. Tricoul este realizat din material de calitate, moale si foarte comod de purtat, deci este o alegere ideala pentru orice garderoba.

MRGV009

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE