Tricou My Best Friend pentru Femei

85,00 lei
24 ore
GIL64000-AZ

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, din bumbac 100%, marca Gildan. Pretul afisat contine personalizarea cu o grafica simpatica pentru stapani de animale: "Going home to my best friend". Tricoul este disponibil in trei culori, fiecare culoare se poate comanda in cinci marimi.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Cainele este cel mai bun prieten al omului, sau cel putin asa se spune, dar un stapan de pisica poate avea aceeasi sentiment fata de felinele sale preferate. Multi stim cat de importanta este prietenia unui animal, fie vorba de un catel sau o pisicuta. Daca ai o prietena sau membru al familiei care considera animalele de companie cei mai buni prieteni ai sai, acest tricou simpatic si stilat poate fi cadoul perfect pentru ea. Tricourile noastre personalizate sunt din material de calitate, moale si comod de purtat, si se pot folosi pentru diferite activitati. Trebuie doar sa alegi marimea potrivita, si culoarea care iti place, iar noi iti vom crea un tricou interesant, practic si la moda in acelasi timp. Cu acest cadou, poti fi sigur ca vei aduce un zambet pe buzele unei femei iubitoare de animale!

GIL64000-AZ

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE