Tricou Promotia 2022 pentru Ea - Albastru

69,00 lei
24 ore
TP302-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate din bumbac 100%, pentru femei, marca Gildan. Pretul afisat contine personalizarea cu o grafica speciala de absolvire in culoarea albastra, pentru promotia 2022. Sunt disponibile 5 marimi, de asemenea puteti alege limba graficii: romana, maghiara sau engleza.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Limba personalizarii
Marime
Cant.
in stoc

Absolvirea de la liceu sau facultate este o ocazie unica, un mare pas inainte pe calea vietii. Aceasta ocazie merita sa fie sarbatorita cu multa veselie, alaturi de familie si prieteni; iar daca daruim un cadou inedit, cu totul special, vom aduce bucurie si mai mare persoanei care a ajuns la acest moment important. Cadoul ideal de absolvire ar fi un obiect care poate fi pastrat pentru mult timp ca o amintire frumoasa: de exemplu, un tricou personalizat! Acest tricou de absolvire este din bumbac de calitate superioara, material moale si comod de purtat, si este personalizat in mod special pentru promotia 2022. Puteti alege limba personalizarii si marimea tricoului din mai multe optiuni disponibile. Comandati cadoul perfect de absolvire unei domnisoare din familie sau cercul de prieteni, chiar acum, cu un singur click!

TP302-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE