Tricou Promotia 2022 pentru Femei

69,00 lei
24 ore
TP308-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Aceste tricouri pentru femei sunt din bumbac 100%, marca Gildan, personalizate cu o grafica stilata de absolvire pentru promotia 2022, care este disponibila in trei limbi (RO, HU, EN), de asemenea puteti alege culoarea graficii (culori disponibile: albastru, verde, rosu). Pretul afisat contine personalizarea.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Absolvirea este un moment important in viata pentru oricine, care merita sa fie sarbatorita cu multa bucurie si cadouri inedite. Iar un tricou personalizat cu o grafica de absolvire poate fi tocmai cadoul pe care l-ati cautat, daca doriti sa daruiti o surpriza memorabila cu aceasta ocazie. Aceste tricouri au fost personalizate in mod special pentru domnisoarele din promotia 2022, cu o grafica simpla si stilata, care este disponibila in trei culori si trei limbi. Tricourile noastre personalizate sunt din material moale si comod de purtat, de calitate inalta. Cu acest cadou chic, practic si deosebit, veti aduce bucurie adevarata unei domnisoare din familie sau cercul de prieteni; de fiecare data cand ea poarta acest tricou, ii va veni un zambet pe buze cand i se intorc amintirile frumoase despre aceasta ocazie de neuitat.

TP308-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE