Tricou Nope Not Today pentru Femei

85,00 lei
24 ore
GIL64000-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri marca Gildan, din bumbac 100%, pentru femei. Pretul afisat contine personalizarea cu o grafica haioasa: "Nope, not today". Puteti alege din trei culori, de asemenea fiecare culoare este disponibila in cinci marimi.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Cu totii cunoastem acea senzatie cand nu avem chef de nimic, si vrem doar sa stam acasa in liniste. Chiar si daca nu avem mereu optiunea de a ne realiza aceste dorinte, putem exprima sentimentele noastre in multe feluri - de exemplu, cu un tricou amuzant. Acest tricou din bumbac, moale si comod, este perfect pentru o tinuta lejera purtata in astfel de zile, fiind personalizat cu o grafica simpatica si amuzanta. Poti sa-ti alegi tricoul ideal din mai multe culori si marimi disponibile, sau il poti comanda ca si cadou pentru o prietena sau cineva din familie. Tricourile personalizate sunt cadouri stilate, si foarte utile in acelasi timp, deci aceasta surpriza va fi apreciata cu siguranta!

GIL64000-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE