Tricou 40 Is the New 20 pentru Femei

85,00 lei
24 ore
GIL64000-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, marca Gildan, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea cu o grafica amuzanta, in limba engleza: "Keep calm and remember... 40 is the new 20". Un cadou ideal de zi de nastere.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Un tricou personalizat este un cadou ideal pentru orice ocazie, practic si stilat in acelasi timp; trebuie doar sa gasesti grafica potrivita pentru sarbatorit. La MrGift poti gasi o selectie variata de tricouri personalizate, cu grafici speciale pentru diferite ocazii. Acest tricou este un cadou perfect de zi de nastere pentru o doamna care a ajuns la varsta de 40 de ani. Cu totii stim ca tineretea este in inima, si daca aceasta doamna se simte foarte bine la aceasta varsta, acest tricou stilat a fost creat chiar pentru ea! Tricoul este din material de calitate, moale si comod de purtat; se poate folosi pentru diferite activitati, sau pur si simplu acasa. Poti alege din mai multe culori si marimi, astfel iti va fi usor sa gasesti tricoul ideal pentru ea!

GIL64000-RE

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE