Tricou Petrecerea Burlacitelor

85,00 lei
72 ore
TP316HU-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, marca Gildan, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea cu o grafica in limba maghiara: "Lánybúcsú party folyamatban" (traducere: "Petrecerea burlacitelor in progres").

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
livrare 3-7 zile

Petrecerea burlacitelor este una dintre ocaziile memorabile ale vietii, un moment de a te distra cu prietenele dragi si familia, dupa zilele frumoase, dar obositoare petrecute cu planificarea de nunta. Si o ocazie speciala merita o tinuta speciala, nu-i asa? Acest tricou personalizat a fost creat pentru aceasta ocazie; poti sa o surprinzi pe mireasa cu unul, sa il comenzi pentru tine, sau poti achizitiona unul pentru toate fetele de la petrecere, pentru a sarbatori cu stil adevarat. Tricoul este din material de calitate, moale si comod de purtat; sunt disponibile trei culori chic si cinci marimi, deci poti fi sigura ca vei gasi in tricou potrivit pentru gusturile oricarei doamne sau domnisoare!

TP316HU-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE