Tricou Hello pentru Femei

85,00 lei
24 ore
GIL64000-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, marca Gildan, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea cu o grafica simpla, dar stilata "Hello", care contine orice cifra doriti (trebuie sa introduceti cifra dorita in comanda). Un cadou ideal de zi de nastere pentru doamne, domnisoare.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Tricourile personalizate sunt cadouri de care oricine se poate bucura, fiindca un tricou interesant ii da stil oricarei tinute, poate fi purtat in orice anotimp, si este un cadou util, dar si special. Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti grafica potrivita ocaziei. De exemplu, daca cautati un cadou simplu, dar superb pentru ziua de nastere al unei doamne din familia Dvs. sau din cercul de prieteni, acest tricou este cadoul ideal, fiindca se poate personaliza cu orice numar dorit pentru diferite categorii de varsta, de exemplu, cu "Hello 30" (o inimioara fiind in loc de 0) pentru o doamna care are 30 de ani. In plus, tricoul este din material de calitate, durabil, moale si foarte comod de purtat, si poate fi folosit pentru activitati diferite: dormit, activitati sportive, cumparaturi etc. Puteti fi sigur ca nu o veti dezamagi cu acest cadou deosebit!

GIL64000-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE