Tricou All You Need Is Love and Meow

85,00 lei
24 ore
GIL64000-AZ

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, din bumbac 100%, marca Gildan. Pretul afisat contine personalizarea, cu o grafica draguta pentru doamne si domnisoare iubitoare de animale: "All you need is love and meow". Un cadou simpatic pentru orice ocazie.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Pentru orice "crazy cat lady", un cadou personalizat cu un text sau o grafica amuzanta cu pisicute este cadoul ideal, indiferent de ocazie. Iar daca vrei sa fii sigur ca ii daruiesti un cadou de care ea se va bucura, alege ceva practic si stilat in acelasi timp, pe care ea il poate folosi pentru mult timp: un tricou personalizat! Acest tricou simpatic este cadoul care cu siguranta va aduce un zambet pe buzele unei femei iubitoare de animale. Tricoul este din material de calitate, moale si comod de purtat, si este disponibil in doua culori chic: alb si roz. Poti sa o surprinzi pe sora ta, fiica, prietena cea mai buna sau iubita cu acest tricou stilat si dragut, pe care ea il poate purta cu mandrie!

GIL64000-AZ

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE