Tricou 50 ani pentru Femei

69,00 lei
24 ore
TP325

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri din bumbac 100% pentru femei, marca Gildan, personalizate. Pretul afisat contine personalizarea, cu o grafica amuzanta in limba maghiara (traducere: "Este a doua oara cand am 25 de ani!"). Un cadou ideal de zi de nastere pentru doamne.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Limba personalizarii
Marime
Cant.
in stoc

Cu totii stim ca tineretea vine din suflet, indiferent de varsta. A ajunge la varsta de 50 de ani nu inseamna ca cineva se imbatraneste; el sau ea poate spune ca are 25 de ani din nou! Acest tricou amuzant este cadoul perfect pentru doamnele care au 50 de ani, si se simt foarte bine la aceasta varsta. Tricourile personalizate sunt cadouri ideale pentru ocazii ca o zi de nastere, fiindca tricoul este mereu la moda, poate fi purtat in orice anotimp, si da stil oricarei tinute casual. Acest tricou este din material de calitate, moale si comod de purtat, si are un design simplu, dar stilat, disponibil in cinci marimi. Trebuie doar sa alegi marimea potrivita, si vei avea la indemana cadoul ideal de zi de nastere pentru o doamna care are 25 de ani - in inima sa!

TP325

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE