Tricou Fabricat acum... pentru Femei

69,00 lei
72 ore
TP324L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru femei, din bumbac 100%, marca Gildan. Pretul afisat contine personalizarea, cu o grafica amuzanta. Daca doriti, putem schimba varsta cu orice varsta dorita, trebuie doar sa incarcati numarul in comanda. Un cadou stilat de zi de nastere pentru doamne.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Femei:    S         M         L        XL       2XL   

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56  

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
livrare 3-7 zile

Un tricou personalizat este cadoul cu care nu se poate gresi: practic si stilat in acelasi timp, iar la MrGift poti gasi un tricou pentru aproape orice ocazie si orice personalitate. Acest tricou este personalizat cu o grafica amuzanta pentru doamnele care au ajuns la varsta frumoasa de 70 de ani; dar putem inlocui numarul din grafica cu orice numar doresti, deci un astfel de tricou este un cadou potrivit pentru orice categorie de varsta. Tricoul este din material de calitate, moale si comod de purtat, si are un design simplu si stilat; poate fi folosit pentru diferite activitati, si este durabil, deci poate fi pastrat ca o amintire frumoasa pentru mult timp!

TP324L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE