Aranjament floral în cutie de lemn personalizat
  • Aranjament floral în cutie de lemn personalizat
  • Aranjament floral în cutie de lemn personalizat

Aranjament "Toamna Infocata"

123,00 lei
24 ore
SFB009

Aranjament floral in culori calde de toamna, creat cu suflet in cutie de lemn natur, personalizat. Un astfel de cadou este perfect de a face o surpriza placuta unei persoane dragi.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament este creat intr-o cutie de lemn natur de dimensiuni 155*105*105mm. Cutia poate fi personalizata prin gravura cu mesajul, grafica sau logo-ul dorit. Personalizarea este inclusa in pret. Florile sunt alese cu multa grija şi aranjate cu suflet. Aranjamentul contine cinci fire de flori: miniroze si Celosia de culoare portocaliu aprins combinat cu Santini alb. Dimensiunea aranjamentului este: 158*165*107mm.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB009
PRODUSE RECOMANDATE