Cutie de Primavara cu Ciocolata

74,00 lei
24 ore
SFB743

Acest aranjament floral inedit contine urmatoarele: flori germini roz, narcisa galbena, miniroze crem si floare-ceara, finisate cu ruscus si matisor, si cu praline de ciocolata de calitate. Toate acestea sunt aranjate intr-o cutie din lemn gravat, cu un design special de primavara si o panglica rosie. Un astfel de aranjament poate fi cadoul ideal de Dragobete, 8 martie, Ziua Mamei, sau orice alta ocazie cand doriti sa daruiti cu stil si eleganta unei doamne.

Inaltime aranjament: 20,5 cm. Latime aranjament: 15 cm.

Cant.
In stoc

Acest aranjament floral reprezinta o armonie perfecta al culorilor vii de primavara, care ii da o eleganta speciala. Daca ati cautat un cadou stilat si inedit de Dragobete sau 8 martie pentru o doamna, tocmai l-ati gasit!

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinute la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi pe alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB743
PRODUSE RECOMANDATE