Aranjament Roz de Primavara

120,00 lei
24 ore
SFB744

Un aranjament elegant si chic de primavara pentru doamne si domnisoare, continand flori germini roz si ciocolata Ferrero Rocher intr-un suport special in forma de inima, din lemn gravat, prevazut cu eprubete pentru flori. Aranjamentul este ambalat intr-o folie transparenta, legata cu o panglica.

Inaltime aranjament: 22 cm.

Cant.
In stoc

Acest aranjament roz are o eleganta speciala, dar in acelasi timp si o anumita veselie. Armonia elementelor specifice de primavara il face un cadou perfect de 8 martie, dar puteti sa il daruiti celor dragi cu orice ocazie care cere o surpriza cu totul speciala.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinute la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi pe alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB744
PRODUSE RECOMANDATE