Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Decoratiune Jucausa de Pasti din Lemn

Decoratiune Jucausa de Pasti din lemn - Productie Proprie, este un copac impodobit cu diferite figuri de Pasti. Figurinele se pot introduce pe coroana copacului prin diferite forme de pe spatele lor. Este un cadou simpatic de Pasti pentru intreaga familie. Toate piesele sunt din lemn, care la cerere se mai pot personaliza prin gravare cu un text scurt, sau colora prin imprimare, pretul acestora se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii.

Dimensiuni: suport : 20 x 15 cm, inaltime copac: 32 cm.

Referinta:
WG170
45,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
Stoc intern 1 Produse
Adora0
Descriere

Acest copac din lemn cu motive de Pasti este atat o decoratiune splendida de sarbatori, cat si un joc distractiv pentru copii. Prin completarea copacului cu diferitele figurine, copiii mici pot dezvolta cunoasterile lor despre diferitele forme. Prin personalizare, aceasta decoratiune jucausa, productie proprie MrGift, poate deveni ceva unic si special, un cadou de neuitat pentru cineva.

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cutie Forma Stea din Lemn
Adora

31,00 RON
Cutiuta din lemn, in forma unei stele, cu capac, productie proprie. Dimensiuni: diametru - 23 cm, inaltime cutie - 5.5 cm. Se mai poate personaliza prin gravare cu orice text sau grafica, se poate schimba chiar...
Cutie Safe din Lemn
Adora

26,00 RON
Cutie Seif din Lemn, productie proprie.  Dimensiune: 11 x 8 x 4 cm. Poate fi un cadou ideal pentru absolvire. Produsul NU contine banii, poza este doar informativa. Panglica se poate personaliza la cerere cu orice text.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare