Ornament Inima Rosie cu Poza

74,00 lei
24 ore
WG253-4K

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn

Acest ornament din lemn are un design deosebit, foarte elegant in forma de inima, cu o eprubeta in interior, in care se poate plasa o floare. Partea stanga va fi personalizata cu orice poza dorita de client, trebuie doar sa incarcati poza in comanda; in plus, puteti comanda acest cadou in sine, sau daca doriti, adaugam noi un singur trandafir rosu (contra cost; pretul initial contine eprubeta si personalizarea cu poza). Sunt disponibile doua modele, cu dimensiuni diferite. Surprinde-ti mama sau iubita cu acest cadou inedit.

Dimensiuni model 1: partea in forma de patrat 12,5 x 12,5 cm, partea in forma de inima 17 x 10 cm, latime ornament: 3,5 cm.

Dimensiuni model 2: partea in forma de dreptunghi 10,5 x 16 cm, partea in forma de inima 20 x 11,5 cm, latime ornament: 4 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Dimensiune
Cu sau fara trandafir
Cant.
in stoc

Un cadou personalizat cu o amintire frumoasa va deveni un cadou de neuitat. Insa este important ca acesta sa fie potrivit ocaziei cand dorim sa il daruim cuiva. Atunci cand cautam cadoul perfect pentru mama sau pentru femeia iubita, unul care ii va trimite un mesaj de iubire este cea mai buna alegere, iar daca acel cadou este personalizat, va fi cea mai frumoasa surpriza al anului pentru ea. Acest ornament minunat cu un design inedit si elegant poate fi tocmai cadoul pe care ati cautat de Ziua Indragostitilor, Ziua Mamei, sau orice ocazie care cere o surpriza cu totul speciala. Personalizarea cu poza Dvs. ii da un aspect unic acestui ornament; sunt disponibile doua modele cu dimensiuni diferite (una cu o suprafata patrata pentru poza, si una cu o suprafata dreptunghiulara), astfel puteti alege cea potrivita marimii pozei alese. In plus, daca doriti, puteti comanda acest ornament superb impreuna cu un trandafir in culoarea iubirii, astfel puteti crea cel mai frumos si stilat cadou pentru o doamna speciala chiar din confortul casei Dvs.!

WG253-4K

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn
PRODUSE RECOMANDATE