Imprimare Poze Digitale 15*20

2,00 lei
24 ore
POZA 15*20

Detalii produs

Metoda de personalizare
Tiparire digitala
Material
Carton lucios 160g
Imortalizeaza clipele importante din viaţă cu ajutorul nostru.

Developare fotografii pe hartie fotografica lucioasa, in doua marimi, 10*15 cm si 15*20 cm. Este un cadou ideal pentru orice ocazie din familie, pentru a imortaliza amintirile. Momentele de fericire merita adunate in fotografii.

Nu ai altceva de facut, decat sa incarci fotografiile dorite, sa le trimiti la una din adresele de mail: [email protected] , [email protected] sau [email protected], si sa ne trimiti datele de livrare, iar de restul ne ocupam noi. La cantitati mai mari solicitati oferta de pret.

UPLOAD POZE

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.

Volumul de reduceri

Cantitate Reducere de cantitate Salveaza
10 0,402 lei 4,02 lei pana la
50 0,5975 lei 29,875 lei pana la
100 0,8015 lei 80,15 lei pana la
Cant.
Ultimele produse in stoc

In ceea ce priveste prelucrarea fotografiilor, dorim sa va informam ca fotografiile sunt tiparite la dimensiunea definita de raportul de laturi, adica latimea este intotdeauna fixa, de 15 cm, lungimea variaza insa in functie de setarile cu care fotografia a fost efectuata initial (dimensiune de printare variabila/dinamica) – astfel incat toate detaliile vor fi tiparite pe intreaga hartie.

Daca nu am lua in considerare raportul de laturi setat initial de dumneavoastra, in unele cazuri s-ar pierde din motive - de exemplu partea de sus sau partea de jos a fotografiei.

In practica, aceasta inseamna ca fotografiile cu diferite raporturi de laturi sunt printate cu diferite lungimi. Daca doriti ca fotografiile sa fie procesate la aceeasi lungime, dimensionati-le cu un program de editare fotografii.

Este important de notat faptul ca fotografiile sunt tiparite pe role de hartie, dimensiunea rolelor prestabileste dimensiunea fotografiilor, astfel latimea rolei fiind de 15 cm, poza tiparita va avea o latura obligatoriu 15 cm, cealalta latura va fi o marime raportata la aceasta.

Pentru a evita aparitia marginilor albe in fotografie, aparatul de imprimare ilumineaza o suprafata mai mare decat latimea hartiei, astfel se produce o pierdere de 2-2 mm la margini, pe langa aceasta, aparatul taie 1-1 mm din lungimea fotografiilor.

POZA 15*20

Detalii produs

Metoda de personalizare
Tiparire digitala
Material
Carton lucios 160g
PRODUSE RECOMANDATE