PRODUSE RECOMANDATE

Jocuri de societate

Jocurile de societate sunt un mod excelent de a petrece moment vesele, distractive impreuna cu familia sau prietenii. De la cei mici pana la cei mai in varsta, toata lumea poate sa-si gaseasca bucurie intr-o seara frumoasa petrecuta in companie buna. Aici oferim mai multe variante de jocuri de societate, de logica, de strategie, de dexteritate, cooperative sau competetive. Oricare dintre acestea poate fi o alegere excelenta ca si cadou pentru o familie sau prieteni.

Jocuri de societate

Filtre active

Joc GO din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Acest joc GO este productie proprie, din lemn gravat, si este disponibil in limba romana sau maghiara. Continut: o tabla de joc din lemn, 40 de piese de joc albe, 40 de piese de joc negre, regulamentul, si o cutie dreptunghiulara, in care acestea sunt ambalate.

Dimensiuni cutie: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Dimensiuni tabla de joc: 25 x 25 cm.

Joc Tintar din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 59,00 lei

Acest joc tintar este productie proprie, din lemn gravat, si este disponibil in limba romana sau maghiara. Continut: o tabla de joc din lemn, care trebuie asamblat din 4 piese puzzle, 18 piese de joc (cate 9 pentru fiecare jucator), regulamentul, si o cutie dreptunghiulara in care acestea sunt ambalate.

#jocurilecopilariei
#moara

Dimensiuni cutie: 19,5 x 17 x 2,5 cm. Dimensiuni tabla de joc: 25 x 25 cm.

Joc X si 0 din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

O varianta din lemn al jocului clasic X si 0. Jocul contine o tablita de joc, cinci piese de joc 0 si cinci piese de joc X, impreuna cu tablita din lemn in care piesele pot fi asezate cand nu sunt folosite; datorita designului sau practic, care ocupa un loc mic, acest joc incape in buzunar. Un cadou simplu, dar simpatic pentru copii, sau pentru adulti.

Dimensiuni: 8 x 8 x 0,8 cm.

ATENTIE: jocul contine parti mici care pot fi inghitite. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.

Joc Ludo din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 33,00 lei

Joc clasic de societate Ludo; contine figurine de joc, un zar, tabla de joc din lemn si o sacosa. Un cadou simplu, dar ideal pentru familie, prieteni, adulti sau copii.

Dimensiuni tabla de joc: 12 x 12 x 1,5 cm.

Carcassonne Extensia 4: Turnul

0 Recenzie(i)
Pret 77,00 lei

O extensie care imbogateste originalul joc de societate Carcassonne, aducand noi situatii si strategii, si in acelasi timp ajuta in organizarea pieselor jocului. Potrivit pentru grupuri de 2 pana la 6 jucatori, cu varsta minima recomandata de 7 ani.

Atentie: poate fi jucat numai impreuna cu jocul de baza Carcassonne.

Dimensiuni cutie: 27,5 x 12,5 x 6,5 cm.

Carcassonne Extensia 3: Printesa si dragonul

0 Recenzie(i)
Pret 64,00 lei

O extensie imaginativa si plina de aventura pentru jocul strategic de societate Carcassonne, pentru 2 pana la 6 jucatori, cu varsta minima recomandata de 7 ani. Atentie: se poate juca numai impreuna cu jocul de baza Carcassonne.

Dimensiuni cutie: 19 x 13,7 x 6,7 cm.

Carcassonne Extensia 1: Hanuri si catedrale

0 Recenzie(i)
Pret 64,00 lei

O extensie a celebrului joc de societate Carcassonne, cu si mai multe posibilitati de constructie si un teren de joaca marit. Atentie: se poate juca numai impreuna cu originalul joc Carcassonne.

Dimensiuni cutie: 19 x 13,7 x 6,7 cm.

Joc de Societate Carcassonne

0 Recenzie(i)
Pret 141,00 lei

Un joc de societate strategic foarte popular, Carcassonne are fani in intreaga lume. Cu reguli simple si strategii complexe, poate fi o distractia superba pentru intreaga familie, cu un grup de jucatori intre 2-5 persoane, si varsta minima recomandata de 8 ani.

Dimensiuni cutie: 27,5 x 19 x 6,5 cm.

Joc de Societate MicroMacro: Crime City

0 Recenzie(i)
Pret 162,00 lei

Un joc de societate cooperativ in care jucatorii trebuie sa rezolve cazuri penale impreuna in roluri de detectivi. Jocul include harta orasului, o lupa mica, 120 de carti cu 12 cazuri dificile, si regulamentul pentru joc. Numarul jucatorilor este 1-4 persoane, iar varsta minima recomandata este de 12 ani.

Dimensiuni cutie: 18,9 x 27,3 x 3,5 cm.

Joc de Societate Game of Thrones: Tronul de Fier

0 Recenzie(i)
Pret 243,00 lei

Joc de societate pentru cei care iubesc lumea serialului HBO Game of Thrones, pentru 2 pana la 5 jucatori, plin de intriga, aventura, tradare si strategie. Varsta minima recomandata pentru acest joc este de 18 ani. Cutia contine carti, coroane, jetoane si alte piese necesare, inclusiv regulamentul.

Dimensiunea cutiei: 30 × 30 × 7 cm.

Joc de Societate Pinguinii

0 Recenzie(i)
Pret 64,00 lei

Un joc de societate distractiv pentru un grup de jucatori de 2-4 persoane, cu varsta peste 8 ani. Scopul jocului este de a-ti manevra pinguinii peste tabla de joc care se micsoreaza, in timp ce ei prind cat de multi pesti se poate impotriva celorlalti jucatori.

Dimensiuni cutie: 12,5 x 12,5 x 3,5 cm.

Joc Remi in Cutie din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 223,00 lei

Joc remi in cutie personalizabila din lemn, de dimensiunile: 36 x 11 x 5 cm. Personalizarea se face prin gravura, contra cost. Un cadou superb pentru cei dragi, mai ales pentru familie, garantat sa aduca multe momente distractive.

Set Jocuri Clasice 6 in 1

0 Recenzie(i)
Pret 73,00 lei

Set Jocuri Clasice 6 in 1 in cutie de lemn - mikado (maroco cu bete), un pachet de carti, set domino, set sah, set table, ludo (jocul nu te supara frate), toate intr-o singura cutie.

Diferite parti ale cutiei se pot personaliza prin gravura.

Dimensiuni: 17 × 17 × 4,1 cm.