PRODUSE RECOMANDATE

Jocuri educative

Aici gasiti jocuri educative complexe si distractive pentru dezvoltarea mintelui, a gandirii, a proceselor creative si abilitatilor de rezolvarea problemelor. Sunt cadouri ideale pentru copilul dumneavoastra, sau copii din familie sau cercul de prieteni.

Jocuri educative

Filtre active

Joc de Memorie pentru Copii

0 Recenzie(i)
Pret 38,00 lei

Acest joc de memorie cu desene simpatice este productie proprie, realizat din lemn gravat. Jocul contine urmatoarele: 32 de piese de joc rotunde din lemn alb, si o cutie personalizata din lemn natur, in care acestea sunt ambalate. Puteti alege din 4 modele: animalute, gandacei, vehicule sau numere. Fiecare model este disponibil in limba romana si in limba maghiara.

Dimensiuni cutie: 17,5 x 6,5 x 2,8 cm. Diametrul unei piese de joc este de 4 cm.

Harta Lumii din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 87,00 lei

Harta lumii, confectionat din lemn gravat, disponibil in doua marimi. Se lipeste pe perete. Poate fi un joc educativ pentru copii, fiindca harta se poate asambla din diferitele piese dupa ghidul de asamblare inclus in produs, ca un puzzle distractiv; dar in acelasi timp poate fi o decoratiune perfecta pentru orice spatiu chiar si pentru adulti. Marimile disponibile sunt: 50 x 80 cm si 100 x 150 cm.

Joc Educativ Tangram din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 15,00 lei

Tangram-ul este un joc foarte vechi de puzzle, de origine chineza, cunoscut sub denumiri ca „patratul magic”  sau „placheta celor sapte siretlicuri”. Tangramul este  popular si distractiv datorita structurii sale simple,  usor de inteles si accesibil atat copiilor cat si adultilor. El poate constitui o modalitate de petrecere a timpului liber pentru parinti si copii, dar si o ocazie de a invata intr-un mod captivant, fara efort sau plictiseala.

Regula este simpla – Utilizeaza 7 piese (cinci triunghiuri dreptunghice isoscele, un patrat si un paralelogram), intotdeauna aceleasi, pentru a crea o suta de figuri.

La cerere oricare piesa se mai poate personaliza prin gravura, sau le putem colora.

Dimensiuni: 8 x 8 x 0.5 cm.