Lampa Absolvire 3D cu Personalizare

83,00 lei
24 ore
WG216B-CLASARO

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa LED 3D din acryl gravat, pe suport rotund, cu grafica speciala de absolvire si personalizare in trei variante disponibile: denumirea clasei, un mesaj personal (poate fi orice mesaj dorit, trebuie doar sa adaugati textul in comanda) sau poza clasei. Toate personalizarile pot fi alese in limba romana, maghiara sau engleza. Lampa isi schimba culoarea luminii, puteti alege unul din sapte culori vii de iluminat, sau puteti seta lumina sa isi schimbe culoarea. Dimensiuni lampa (fara suport): inaltime 18,5 cm, latime maxima 16,5 cm.

CLICK AICI pentru filmul de prezentare

Atentie: personalizarea cu poza se vede clar cand lumina este setata pe culoarea alba, daca lumina isi schimba culoarea, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Limba personalizarii
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aceasta lampa superba poate fi cadoul ideal de absolvire, fiind nu doar un cadou tematic creat special pentru aceasta ocazie importanta, ci si unul unic si personal datorita personalizarii. Va ramane o amintire foarte frumoasa care mereu va aduce aminte de momente petrecute impreuna cu prietenii la scoala sau facultate; dar poate fi si un cadou din inima pentru un profesor din partea clasei, cu care ei isi pot exprima gratitudinea sincera pentru educatia primita. Lampa functioneaza cu trei baterii AA, sau de pe laptop/powerbank prin cablu micro-USB, sau chiar si un incarcator de telefon cu port USB tip B. Produsul include cablul USB, dar NU include bateriile. Oferiti un cadou celor dragi care cu siguranta nu va fi uitat curand!

WG216B-CLASARO

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE