Lampa 3D My Happy Family cu LED

98,00 lei
24 ore
LED33

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D gravata din acryl transparent, cu grafica speciala "My Happy Family", si un locas special in forma de inima, care va fi personalizat cu orice poza dorita. Puteti alege din 7 culori vii de iluminat, sau sa setati lumina sa isi schimbe culoarea. Un cadou inedit pentru rude sau prieteni, in special pentru ocazii cum ar fi Craciunul sau o aniversare. Lampa este disponibila cu mai multe tipuri de baza, cu diferite functii si accesorii, pentru detalii va rugam sa cititi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site.

Atentie: poza se vede clar atunci cand lumina este setata pe culoarea alba. Atunci cand culoarea luminii este una diferita, se schimba si culoarea de baza a pozei din mijloc.

Click aici pentru filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Atunci cand cautam un cadou deosebit pentru o ocazie din familie, ceva care ii reprezinta pe toti, si va fi pe placul tuturor, este alegerea cea mai buna. Insa un astfel de cadou nu este foarte usor de gasit. Din fericire, noi va putem ajuta! Aceasta lampa inedita a fost creata tocmai pentru a fi un astfel de cadou pentru familii fericite, cu o grafica gravata foarte frumoasa, care va fi personalizata cu o poza de familie. Puteti darui aceasta lampa pentru o zi de nastere, botez, Craciun, aniversare de nunta, sau orice alta ocazie care merita un cadou unic si personal. Ii va uimi pe toti cu culorile sale minunate, si va ramane o amintire frumoasa despre un moment special petrecut cu familiia, care va dainui peste ani.

Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe laptop sau calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

LED33

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE