Lampa 3D Social Media cu LED

99,00 lei
24 ore
LED38

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu grafica speciala Instagram sau Facebook, la care vom adauga poza si textul tau. Lampa are lumina LED colorata, si este disponibila cu mai multe tipuri de baza care au diferite functii si accesorii, detaliile se pot gasi in descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare lampa 3D functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator prin cablu micro-USB (acesta este inclus in comanda), sau prin incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand lumina este setata pe culoarea alba, daca se schimba culoarea luminii, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Dimensiune
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Atunci cand cauti un cadou in trend, interesant si deosebit pentru cineva, poate va trebui sa cauti pentru mai mult timp inainte sa gasesti cadoul perfect. Sau poate ca l-ai gasit chiar acum! Aceasta lampa 3D personalizata are o grafica moderna, personalizata cu o poza pe care tu o alegi, despre prietenii tai, familia, sau una in care esti impreuna cu persoana iubita; lampa mai are lumina in diferite culori vii, si mai multe accesorii din care poti alege: un difuzor pentru melodiile preferate, un ceas stilat, o telecomanda sau aplicatie de telefon pentru setarea luminii. Este un cadou chic si inedit pentru oricine, dar este potrivit in special pentru ocazii cand sarbatoriti momentele frumoase petrecute impreuna, de exemplu aniversari sau Ziua Indragostitilor.

LED38

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE