Lampa 3D Muzica cu LED

99,00 lei
24 ore
LED39

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica Youtube, la care vom adauga poza ta si titlul melodiei tale preferate, pe care o poti asculta prin scanarea codului QR de pe lampa. Sunt disponibile mai multe tipuri de baza pentru lampa cu diferite functii si accesorii, poti citi detaliile in descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand culoarea luminii este alba, daca ai setat lumina pe o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Muzica este un fel de magie. O melodie frumoasa, pe care am ascultat-o cand ceva important s-a intamplat in viata noastra, poate ramane o amintire speciala pentru mult timp; de exemplu, cu totii cunoastem senzatia cand auzim una care ne aduce aminte de persoana iubita. De aceea, un cadou cu aceasta tematica poate fi o surpriza superba pentru orice ocazie. Aceasta lampa personalizata are un design interesant, la care adaugam nu doar poza ta, ci si melodia ta preferata! Daca alegi melodia voastra speciala cu iubitul tau sau iubita ta, si o poza in care sunteti impreuna, aceasta lampa poate fi cadoul perfect de Ziua Indragostitilor sau o aniversare, dar depinzand de personalizare, poate fi daruita celor dragi in orice moment important in viata. In plus, lampa se poate comanda cu diferite accesorii utile, deci poate fi un cadou in acelasi timp practic si personal, care va aduce un zambet pe buzele persoanei care il primeste.

LED39

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE