Lampa 3D 8 Martie cu Poza

99,00 lei
24 ore
LED40

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si grafica speciala de 8 martie, la care adaugam orice text scurt si orice poza dorita. Sunt disponibile mai multe tipuri de baza pentru lampa cu diferite functii si accesorii, poti citi detaliile in descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand culoarea luminii este alba, daca ai setat lumina pe o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Uneori nu este usor sa gasim cadoul perfect pentru cineva, insa o lampa personalizata este un cadou interesant si creativ de care toata lumea se poate bucura. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi grafica potrivita ocaziei, iar la MrGift poti gasi una pentru aproape orice eveniment si orice personalitate! De exemplu, aceasta lampa are o grafica speciala de 8 martie, simpla si eleganta, care va fi personalizata nu doar cu orice mesaj scurt dorit, ci si cu o poza aleasa de tine, deci va avea o semnificatie speciala pentru persoana care o primeste. In plus, poti alege din 7 tipuri de baza, cu diferite functii si accesorii: telecomanda, aplicatie de telefon pentru setarea luminii, difuzor pentru melodiile preferate, chiar si un ceas stilat. Astfel, poti darui unei doamne sau domnisoare un cadou chic si practic, un obiect decorativ perfect in orice camera care va fi in acelasi timp o amintire frumoasa. Aceasta lampa este chiar cadoul perfect de 8 martie, deci nu astepta, comanda una chiar acum!

LED40

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE