Lampa 3D Lalea cu Poza Inimioara

97,00 lei
24 ore
LED42

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D decorativa din acryl gravat, cu lumina LED colorata si o grafica eleganta de 8 martie, la care adaugam poza ta, de asemenea textul din grafica poate fi inlocuit cu propriul mesaj. Sunt disponibile 7 tipuri de baza de lampa, cu diferite functii si accesorii. Fiecare baza de lampa functioneaza cu baterii (NU contine acestea), de pe calculator sau powerbank prin cablu USB (acesta este inclus in comanda), sau cu incarcator de telefon tip B.

Atentie: poza se vede clar cand culoarea luminii este alba, daca ai setat lumina pe o alta culoare, se schimba si culoarea de baza a pozei.

Click aici pentru filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Cadoul perfect de 8 martie nu este usor de ales. Daca ati cautat ceva elegant, feminin si interesant unei doamne din familie sau cercul de prieteni, care va dainui mult timp ca o amintire frumoasa, este posibil sa nu va fie foarte simplu sa gasiti obiectul cadou perfect. Dar daca ati ajuns la pagina acestei lampi 3D, l-ati gasit chiar acum! Aceasta lampa are o grafica simpla si foarte eleganta, care va fi personalizat cu orice poza aleasa de Dvs., si cu un mesaj scurt, un citat, o urare, sau orice alt text dorit. Puteti alege culoarea luminii din mai multe optiuni, si puteti comanda lampa impreuna cu diferite functii si accesorii utile, de exemplu cu un ceas sau o telecomanda pentru setarea culorii. Trebuie doar sa ne trimiteti poza si mesajul dorit in comanda (daca doriti un alt text pe lampa decat cel pe care il vedeti in poze), iar noi vom crea cadoul perfect de Ziua Femeii pentru o doamna speciala!

LED42

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE