Tricou 50-esek Kiralya pentru Barbati

69,00 lei
24 ore
GI64000-WH

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri personalizate pentru barbati, marca Gildan, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu grafica de zi de nastere in limba maghiara "Az 50-esek királya" (traducere: "Regele celor de 50 de ani"). Tricoul este disponibil in mai multe culori si marimi.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

O zi de nastere este o ocazie importanta in fiecare an, dar unele sunt mai speciale decat altii, de exemplu, cand ajungem la 18 ani - sau la 50. O zi de nastere de 50 de ani este ocazia care merita sa fie de neuitat pentru sarbatorit, de aceea, cand cautam cadouri pentru el, este important sa alegem ceva cu valoare personala. Acest tricou personalizat a fost creat pentru a sarbatori acest moment special din viata, cu o grafica simpla dar superba, pe diferite modele de tricou in culori stilate care merg bine cu orice tinuta. Tricourile noastre personalizate sunt realizate din material de calitate, placut de purtat si durabil, deci vor dainui multa vreme in orice garderoba. Comandati acest tricou pentru un sot, un prieten, sau un membru al familiei daca doriti sa-i daruiti o surpriza de neuitat pentru ziua lui de nastere!

Marimi disponibile pentru acest tricou: intre S si 2XL.

GI64000-WH

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE