Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Aranjament 2 În 1 Cu Set De Pix

Aranjanjamentul 2 în 1 este o combinaţie elegantă a florilor cu cadoul ales. Setul pix si roller de lemn personalizat este ambalat intr-un aranjament floral din trandafiri romantici. Este o alegere ideală dacă doreşti să faci o adevărată surpriză unei persoane dragi. 

Referinta:
SFB002
268,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Stoc intern 1 Produse
Adora0
Descriere

Aranjamentul conţine un set de pix şi stilou din lemn.Dimensiune cutie: 162 x 45 x 24 mm. Acest set poate fi personalizat atat pe cutie, cat si pe instrumentele de scris.  Cutia florală este din carton, are dimensiuni 210*150*80mm, conţine cinci fire Trandafiri Red Naomi şi patru fire de Trandafiri Tros. Personalizarea nu este inclus in pret.
Tipul şi culoarea florilor,precum si personalizarea instrumentelor de scris se stabileşte la predarea comenzii.  Comanda se poate efectua pe site . Expedierea se face prin curierat rapid.  

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, daca nu puteti fi contactati de curier, si livrarea se amana, florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului. In cutie o sa primiti si o poza cu produsul gata facut, inainte de ambalare.

 

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Pachet "Love" cu Trandafiri
Adora

157,00 RON
Acest pachet a fost conceput să transmită mesajul din suflet către persoana iubita, cu ocazia Zilei indragostitilor si nu numai.  Contine o cana  ceramica cu maner in forma de inima  in care sunt aranjate 3 fire de...

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare