Cutie Carte cu Flori si Suport Carti de Vizita

217,00 lei
24 ore
SFB139

Cutie in forma de Carte cu Flori si Suport pentru Carti de Vizita, contine miniroze, freesie, lisianthus si trandafiri, finisat cu Gypsophila. Personalizarea se face prin gravarea unui text sau chiar logoul firmei pe suportul de carti de vizita.

Dimensiune aranjament : 20 x 16 x 16 cm.

Poate fi un cadou deosebit pentru orice ocazie, in special pentru Ziua Indragostitilor, Ziua Femeii, Ziua Mamei, zi de nastere, chiar si pentru parteneri de afaceri.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aceasta cutie eleganta cu flori si suport pentru carti de vizita este un cadou sofisticat pentru orice ocazie, in domeniul business, pentru Ziua Femeii, sau alte ocazii speciale.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB139
PRODUSE RECOMANDATE