Pachet Valentine cu Sampanie

297,00 lei
24 ore
SFB148

Acest pachet cadou romantic contine: un aranjament din trandafiri si ciocolata intr-o cutie rosie in forma de inima, din carton, un suport de geanta in forma de inima, o perna 30 x 30 cm, si o sticla de sampanie rosu cu un mesaj special pe eticheta. Suportul de geanta poate fi personalizat. Grafica de pe eticheta sticlei de sampanie, respectiv cea de pe perna pot fi alese de Dvs, atasand comenzii ceea ce doriti.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

Un cadou personalizat este cea mai buna alegere cand doresti sa-ti exprimi sentimentele catre o persoana indragita intr-un mod special. Acest pachet cadou complex si elegant cu mesaj personal a fost creat special pentru persoana iubita, si cu siguranta va aduce un zambet sincer pe buzele sale.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB148
PRODUSE RECOMANDATE