Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Cadou pentru Mama in Cutie de Lemn

Un cadou deosebit pentru mame, care contine o cutie din lemn cu trei compartimente, un sort de bucatarie personalizat, un vin spumant Lemoncello cu eticheta personalizabila, si un aranjament floral din zantedeschia, crin peruvian si fresii, finisat cu sisal. Toate personalizarile pot veni de la Dvs., atat grafica, cat si textele, trebuie doar sa le atasati comenzii, costul lor este inclus in pret.

Dimensiuni cutie: 38x13x14 cm

Dimensiuni aranjament: 38x21x31 cm  

Referinta:
SFB216
288,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Stoc intern 1 Produse
Adora0
Descriere

Un cadou splendid pentru Mama, pentru orice ocazie la care doresti sa-ti exprimi iubirea, cu flori taiate elegante si un sort de bucatarie practic, personalizabil, intr-o cutie cu design bogat.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Cos Cadou Valentine's
Adora

233,00 RON
Acest aranjament a fost conceput sa transmita mesajul din suflet catre persoana iubita, cu ocazia Zilei Indragostitilor si nu numai, cu flori aranjate elegant intr-un cos mic de 22 x 10 cm, un vin spumant rosu, si...

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare