Aranjament floral cu cadou
  • Aranjament floral cu cadou

Aranjament 2in1 Cu Cana Personalizata

148,00 lei
24 ore
SFB003

Aranjamentul 2 in 1 este combinatia florilor cu cadoului ales, un mod sofisticat de a darui. O cana ceramica personalizata este incorporata intr-un aranjament floral elegant. Este o alegere ideala daca doresti sa faci o adevarata surpriza unei persoane dragi. 

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjamentul contine o cana din ceramica care poate fi personalizata pe toata suprafata cu orice poza sau text dorit, eventual grafica. Cana are volum de 375 ml. Cutia florala este din carton, forma cutiei imita o carte, are dimensiuni de 170*140*50 mm, contine sapte fire de flori: Eustoma, miniroze si crisanteme tip margareta. Daca trebuie sa oferiti un cadou unei persoane dragi din familie, cercul de prieteni, coleg de lucru, sef, iubit sau iubita atunci acest aranjament personalizat este ideal pentru orice eveniment, sarbatoare sau aniversari. Este permisa spalarea automata repetata a canii.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB003
PRODUSE RECOMANDATE