Cupa cu trandafiri albi
  • Cupa cu trandafiri albi

Cupa Cu Trandafiri Albi Pentru Mama

73,00 lei
24 ore
SFB034

Cupa cu trandafiri albi este conceput din suflet si creat cu mare atentie la detalii. Trandafirii albi sunt aranjati intr-o cupa din sticla, imbratisati de fire rosii de midolino in forma de inima, astfel accentuand mesajul aranjamentului. Adaugam mesajul tau special pe o placuta din lemn gravata sau un carton de lux imprimat, contra cost.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjamentul contine trei fire de trandafiri albi, simbolul dragostei pure aranjate intr-o cupa din sticla, finisat cu muschi de Islanda si fire midolino de culoare rosie. Inaltimea cupei este de 165 mm, volum de 34 cl. Inaltimea aranjamentului este de 205 mm.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB034
PRODUSE RECOMANDATE