PRODUSE RECOMANDATE

Brelocuri

Toata lumea are nevoie de un breloc util in viata de zi cu zi, deci acestea pot fi cadouri excelente pentru oricine. La MrGift gasiti o gama larga de brelocuri cu personalitate, din lemn, metal sau plastic, cu design interesant; multe din acestea pot fi personalizate cu un text, o grafica sau chiar si o poza mica. Un cadou simplu, dar inedit si simpatic!

Brelocuri

Filtre active

Breloc metalic în formă de cheie sol

0 Recenzie(i)
Pret 37,00 lei

Brelocul în formă de cheie de sol este un cadou perfect pentru muzicieni și iubitorii de muzică, pentru care lumea fără melodie nu există. Cheia de sol este unul dintre cele mai recunoscute semne grafice asociate muzicii, motiv pentru care a devenit un simbol al muzicii.

Brelocul cu chei de sol este fabricat din alamă rezistentă, datorită căruia va servi ani de zile. Se atașează la chei cu o carabină detașabilă.

Dimensiunile brelocului:

Lungimea pandantivului - 6 cm.

Lățimea pandantivului - 2,5 cm.

Lungimea totală a brelocului este de 12,5 cm.

Produsul poate fi personalizat prin gravură. 

Breloc cu Nume din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 20,00 lei

Aceste brelocuri elegante sunt din lemn gravat, in forma unei litere, si vor fi personalizate cu orice nume dorit (forma brelocului va fi initiala acelui nume). Exista doua variante: una simpla pentru barbati, si una gravata cu un motiv floral, pentru femei. Aceste brelocuri sunt accesorii simple, dar foarte utile, care pot fi cadouri perfecte pentru membrii familiei, prieteni, sau chiar si cunostinte.

Lungime breloc: apr. 7 cm.

Breloc cu Nume si Margele pentru Femei

0 Recenzie(i)
Pret 25,00 lei

Brelocuri gravate elegante pentru femei, in forma de litera. Fiecare breloc este gravat cu un model decorativ, si va fi personalizat cu orice prenume feminin dorit (forma brelocului va fi initiala acelui nume), trebuie sa introduceti numele dorit in comanda. Aceste brelocuri sunt ornamentate cu margele elegante in culorile argintiu metalic si rosu; sunt disponibile doua tipuri de decoratiune diferite, cu margele in diferite modele si dimensiuni.

Lungime breloc, model 1: 10 cm.

Lungime breloc, model 2: 9 cm.

Breloc cu Nume si Margele pentru Barbati

0 Recenzie(i)
Pret 25,00 lei

Un breloc simplu si elegant pentru un domn, din lemn gravat, ornamentat cu margele in culorile albastru si argintiu. Brelocul are forma unei litere, si va fi gravat cu un prenume (forma brelocului va fi initiala acelui nume); puteti sa introduceti orice nume dorit in comanda, si veti crea un cadou stilat si foarte util pentru oricine.

Lungime breloc: 9 cm.

Set de Brelocuri cu Inimioare

0 Recenzie(i)
Pret 15,00 lei

Set cadou de doua brelocuri asortate din lemn gravat si acryl rosu cu un design inedit cu inimioare, gravate cu grafici diferite. Sunt disponibile cinci variante, una este personalizata cu doua nume, daca comenzi acest model, cele doua nume trebuie introduse in comanda. Un cadou simplu, dar inedit de Ziua Indragostitilor pentru persoana iubita.

Dimensiuni breloc inima: 3 x 3 cm. Dimensiuni breloc dreptunghiular: 6 x 4 cm.

Brelocuri Puzzle cu Mesaj

0 Recenzie(i)
Pret 15,00 lei

Set cadou de doua brelocuri din lemn, in forma de piese de puzzle. Ambele brelocuri sunt gravate cu mesaje speciale pentru iubit sau iubita. Sunt disponibile cinci variante, una din acestea este personalizat cu doua nume, daca comenzi acest model, cele doua nume dorite trebuie introduse in comanda. Un cadou simplu, dar inedit de Ziua Indragostitilor sau o aniversare pentru persoana iubita.

Dimensiune piesa puzzle: aprox. 3,5 x 4 cm.

Breloc Rotund din Lemn si Metal

0 Recenzie(i)
Pret 19,00 lei

Breloc simplu in forma rotunda, fabricat din lemn si metal, intr-o dimensiune de 4 x 4 cm. Un accesoriu mic, util si practic, care poate fi si un cadou simpatic pentru oricine, datorita faptului ca se poate personaliza cu un text scurt sau grafica simpla, prin gravura.

Breloc Inima din Lemn si Metal

0 Recenzie(i)
Pret 19,00 lei

Breloc simplu si dragut in forma de inimioara, fabricat din metal cu lemn, marime: 5 x 3,5 cm. Este un cadou foarte util, dar si simpatic, care se poate personaliza prin gravura cu un text scurt sau chiar si cu o grafica simpla; astfel poti oferi un cadou inedit unei persoane dragi.

Breloc Oval din Lemn si Metal

0 Recenzie(i)
Pret 19,00 lei

Breloc cu forma interesanta din lemn si metal, dimensiuni: 5,5 x 3,5 cm. Este un accesoriu mic si util, care incape in orice buzunar. Brelocul mai are avantajul ca se poate personaliza prin gravura cu orice text scurt dorit (de exemplu, o nume, o urare sau un mesaj), sau cu o grafica simpla, astfel poate fi un cadou practic, dar si foarte simpatic pentru o persoana importanta.

Breloc Metalic Inimioara

0 Recenzie(i)
Pret 19,00 lei

Breloc metalic simplu cu inimioara, ambalat intr-o cutie neagra din carton. Personalizare prin gravura, cu orice text scurt, contra cost. Un cadou simplu, dar simpatic pentru iubit sau iubita. Dimensiuni: 2,9 x 5 cm.

Breloc din Bambus cu Cablu 3 in 1

0 Recenzie(i)
Pret 33,00 lei

Breloc cu carcasa din bambus si cu cabluri de incarcare USB-A pana la Micro-B (mufa 2 in 1) si tip C. Un accesoriu simplu, dar foarte util pentru oricine. Bambusul fiind un produs natural, produsele pot avea diferente de culori fata de poza initiala. Dimensiuni: 12,5 x 2,7 x 0,8 cm.

Breloc Rotund din Metal si Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 19,00 lei

Cauti un cadou potrivit pentru o persoana importanta?  Un breloc nu poate lipsi din viata nimanui. Acest breloc este o combinatie intre lemn si metal cromat, partea din lemn se poate personaliza prin gravarea unui text, astfel cadoul devenind ceva unic si personal.

Dimensiuni breloc: Ø4 X 4,5 X 0,2 cm.

Set Pix si Breloc din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 50,00 lei

Set Pix si Breloc din Lemn - contine un pix din lemn si metal, cu mecanism rasucire, mina albastra, si un breloc din lemn, asezate intr-o cutie neagra de carton. Atat pixul, cat si brelocul (partile din lemn) se pot personaliza prin gravura, la 10,00 lei/suprafata. Dimensiuni: 18 X 8 X 2 cm.

Breloc Dreptunghiular Din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 10,00 lei

Breloc din lemn, in forma dreptunghiulara, personalizabil prin gravura pe ambele parti. Un accesoriu simplu, dar foarte util pentru oricine.

Dimensiuni:  4,5 X 3 X 0,7 cm.

Breloc Metalic cu LED

0 Recenzie(i)
Pret 25,00 lei

Breloc Metalic cu lumina LED, fabricat din aluminiu, foarte practic, inchidere sigura. Poate fi personalizat prin gravura cu orice text. Butonasul negru este pentru a activa lumina.

Dimensiuni: 25 x 66 x 13 mm.

Breloc Oval Drica

0 Recenzie(i)
Pret 10,00 lei

Breloc Oval Drica - un breloc elegant, cu forma interesanta, fabricat din piele ecologica in combinatie cu metal, cu cusatura alba. Partea de piele poate fi personalizata prin gravura, cu un text scurt.

Dimensiuni: 63 x 25 x 4 mm

Breloc Plastic Anti Stres Smiley

0 Recenzie(i)
Pret 5,00 lei

Breloc Plastic Anti Stres Smiley, cu diametru de 4 cm, cu inel metalic. Un accesoriu mic, dar simpatic pentru orice pachet cadou.

NU se poate personaliza.

Breloc Elegant Balmain Deauville
  • -35%
  • -35%

Breloc Elegant Balmain Deauville

0 Recenzie(i)
Pret 25,35 lei Pret 39,00 lei

Breloc Elegant, marca Balmain Deauville, material metal de inalta calitate, cu logoul "Balmain Paris" inscriptionat.

Diametru: 3 cm, lungimea lantului 4 cm.

Breloc Plastic cu Metru

0 Recenzie(i)
Pret 6,00 lei

Breloc Plastic cu Metru. Diametru: 4 cm. Partile albe se pot personaliza cu orice text sau poza prin imprimare UV.

Breloc Din Lemn - Papuci Olandezi

0 Recenzie(i)
Pret 23,00 lei

Breloc Din Lemn - Papuci Olandezi - este unul simpatic, se recomanda atat pentru barbati, cat si pentru femei. Se poate personaliza prin gravura, pentru un cadou sau un accesoriu unic. Dimensiuni : 4,1 x 1,5 x 1 cm.

Breloc cu LED Alia

0 Recenzie(i)
Pret 12,00 lei

Breloc pentru chei din metal vopsit, cu LED si deschizator de sticla. Se poate personaliza prin gravura sau prin imprimare UV, pentru un cadou sau un accesoriu special.

Dimensiuni breloc : ⌀ 17 x 70 mm.

Breloc Dreptunghiular Metal si Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 13,00 lei

Cauti un cadou potrivit pentru o persoana importanta? Un breloc nu poate lipsi din viata nimanui. Acest breloc este o combinatie intre lemn si metal, partea din lemn se poate personaliza prin gravarea unui text, pe o suprafata de 30 x 15 mm, astfel cadoul devenind ceva inedit si personal. Dimensiuni breloc: 4,8 × 2,4 × 0,5 cm.

Breloc Metalic Dreptunghiular

0 Recenzie(i)
Pret 22,00 lei

Breloc Metalic Dreptunghiular, cu o parte neagra, care poate fi personalizata prin gravura, cu un text scurt. Un accesoriu simplu, dar folositor.

Dimensiuni: 23 x 50 x 6 mm

Breloc Cu Numar De Inmatriculare

0 Recenzie(i)
Pret 30,00 lei

Breloc personalizabil, un cadou ideal pentru cei care iubesc masinile. Se personalizeaza pe baza numarului de inmatriculare cerut. 

Breloc Rotund din Pluta

0 Recenzie(i)
Pret 6,00 lei

Brelocul din pluta este simplu si elegant. Se recomanda atat pentru barbati cat si pentru femei. La cerere se poate personaliza prin gravura, contra cost.

Dimensiuni: Ø 23,5 X 44 mm

Breloc Oval Din Lemn

0 Recenzie(i)
Pret 7,00 lei

Breloc din lemn, in forma ovala, personalizabil prin gravura pe ambele parti.

Dimensiuni: 5,8 × 3,7 × 0,8 cm

Breloc Din Piele

0 Recenzie(i)
Pret 13,00 lei

Breloc elegant din piele, disponibil in mai multe culori, poate fi personalizat prin gravura cu orice text doriti dumneavoastra pe ambele fete. Cutia in care veti primi brelocul este inclusa in pretul afisat.

Produsul se poate personaliza prin gravare, contra cost!

Breloc Rotund Alb-Negru

0 Recenzie(i)
Pret 10,00 lei

Breloc rotund alb-negru. Acest breloc este combinatie de metal si plastic de forma rotunda cu un design alb-negru. Puteti achizitiona acest breloc pentru dumneavoastra sau pentru o persoana importanta.

Diametrul si grosimea brelocului: 3.5 cm x 0.3 cm

Breloc Negru din Imitatie de Piele si Metal

0 Recenzie(i)
Pret 13,00 lei

Breloc confectionat din imitatie de piele de calitate superioara, asezat intr-o cutie neagra de carton lucios. Se poate personaliza prin gravura cu un text scurt sau logo, pentru un accesoriu unic.

Dimensiuni cutie: 11x1,2x5 cm

Breloc Plastic cu Busola

0 Recenzie(i)
Pret 5,00 lei

Breloc cu busola confectionat din plastic. Disponibil in culoarea neagra.

Dimensiuni: 4.1 x 1 cm