Breloc în formă de chitară- Pink Floyd

37,00 lei
24 ore
EGK-0481

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Metal si lemn

Un breloc în formă de chitară inspirat de legendara trupă de rock progresiv - Pink Floyd. Ei au devenit o trupă de frunte a genului rock progresiv, citată de unii drept cea mai mare trupă de rock progresiv din toate timpurile.

Acest breloc  va fura inimile iubitorilor acestei trupe de cult. Poate deveni un cadou pentru un fan Pink Floyd, un iubitor de rock progresiv sau un chitarist.

Pandantivul este din lemn de mahon. Are lanț și inel metalic pentru atașare la chei.

Dimensiunile brelocului: 6 x 11 x 0,5 cm

Brelocul de chitară Pink Floyd-Dark Side of The Moon este perfect pentru un fan Pink Floyd, un iubitor de rock progresiv și chiar pentru un chitarist sau un iubitor de chitară.

Acest produs poate fi personalizat prin gravură. 

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cant.

Pink Floyd este o trupă rock engleză formată la Londra în 1965. Câștigând un număr de timpuriu ca unul dintre primele grupuri psihedelice britanice, s-au distins prin compozițiile lor extinse, experimentarea sonoră, versurile filozofice și spectacolele live elaborate.Un breloc în formă de chitară inspirat de legendara trupă de rock progresiv - Pink Floyd. Ei au devenit o trupă de frunte a genului rock progresiv, citată de unii drept cea mai mare trupă de rock progresiv din toate timpurile.

Acest breloc va fura inimile iubitorilor acestei trupe de cult. Poate deveni un cadou pentru un fan Pink Floyd, un iubitor de rock progresiv sau un chitarist.

Pandantivul este din lemn de mahon. Are lanț și inel metalic pentru atașare la chei.

Specificații breloc chitară Pink Floyd:

Material: lemn (mahon), metal

Culoare: negru, alb, galben, verde, roșu

Dimensiuni: 6 x 11 x 0,5 cm

Brelocul de chitară Pink Floyd-Dark Side of The Moon este perfect pentru un fan Pink Floyd, un iubitor de muzică rock progresiv și chiar pentru un chitarist sau un iubitor de chitară.

Acest produs poate fi personalizat prin gravură. 

EGK-0481

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Metal si lemn
PRODUSE RECOMANDATE