Cana ''You Are Special"

73,00 lei
24 ore
SFB158

Un cadou desoebit cu un trandafir rosu, inconjurat cu miniroze si crini peruviani, toate aranjate cu suflet intr-o cana ceramica personalizata cu mesaj special pentru persoana iubita, un aranjament menit sa transmita dragoste si bucurie.

Dimensiuni aranjament: 12*16.5 cm

Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament simplu, dar special a fost conceput si creat din suflet pentru a transmite un mesaj de iubire si apreciere, la orice ocazie importanta. Cu flori taiate frumoase si o cana personalizata speciala, este un cadou ideal pentru iubit, iubita, sot sau sotie.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB158
PRODUSE RECOMANDATE