Tricou suvenir Targu Mures cetate pentru Femei

70,00 lei
72 ore
TPS002-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri marca Gildan Softstyle pentru barbati, din bumbac 100%, personalizate cu grafica de zi de nastere pentru cei care au 18 ani, dar puteti solicita schimbarea nr de ani.. Pretul afisat contine personalizarea intr-o dimensiune intre A4 si A3, puteti alege din mai multe culori si marimi.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Limba personalizarii
Marime
Culoare
Cant.
livrare 3-7 zile

Zilele de nastere sunt ocazii speciale in viata, dar unele sunt mai importante decat altii - de exemplu, ziua cand cineva ajunge la varsta de 18 ani. Aceasta zi unica merita cadouri cu totul speciale, care vor ramane amintiri frumoase pentru mult timp; iar un tricou personalizat inedit, creat tocmai pentru aceasta ocazie, este cadoul perfect. Acest tricou personalizat are o grafica interesanta in limba maghiara pentru aceasta ocazie; sunt disponibile mai multe culori stilate si marimi, deci se poate alege tricoul perfect pentru preferintele oricui. Cu un astfel de cadou deosebit, aceasta zi de nastere va deveni una de neuitat.

TPS002-L

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE