Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Cutie de Vin din Lemn - Sighisoara

Suport pentru Vin din Lemn, productie proprie, personalizat cu grafica speciala cu stema orasului Sighisoara prin imprimare cu UV si gravarea orasului pe doua laturi a cutiei.  Dimensiune: 8.5x8.5x41.5 cm. Costul personalizarii este inclus in pret. Puteti atasa comenzii orice alta grafica, ce doriti sa apara pe cutie, puteti alege si un vin, care la randul lui acesta se poate personaliza cu o eticheta. Toate schimbarile se discuta prin telefon dupa plasarea comenzii.

Referinta:
WG04-SIGHISOARA
62,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Stoc intern 1 Produse
Adora0
Descriere

Aceste cadouri sunt din lemn, se executa prin decupare si gravare laser, au termen scurt de executie. La cerere se mai pot personaliza prin gravare cu texte scurte, chiar si grafica se poate schimba la cererea clientului. Pretul personalizarii se discuta telefonic dupa plasarea comenzii.

Comentarii
2 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare