Tricou Pop Art
  • Tricou Pop Art

Tricou Pop Art 2

71,00 lei
24 ore
GI64000CY-2XL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Modelul de tricou Pop Art este diferit fata de alte tricouri deoarece in acest tip de personalizare vom procesa poza-portret trimisa de dumneavoastra, atasata la comanda, exact cum puteti observa pe tricourile puse exemple pe site. Tricourile sunt marca GILDAN 100% din bumbac si puteti alege din diferite culori si marimi. 

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi :  S= 46 x71 cm
              M= 51 x74 cm
              L = 56 x77 cm
             XL= 61 x79 cm
           2XL= 66 x 83 cm

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Marime
Culoare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Creatorul acestui stil este Andy Warhol, fotograf, pictor si realizator de filme, personalitate a curentului artistic cunoscut ca Pop Art din Statele Unite. Acest stil de personalizare pe tricouri Pop Art va fi realizat pe baza pozei tip portet trimis de catre dumneavoastra. Aceasta va fi prelucrata si procesata de catre graficienii nostri, pentru ca rezultatul sa fie acelasi pe care il puteti observa in pozele cu tricourile exemplu pe care le gasiti pe site. Pozele trimise de dumneavoastra trebuie sa fie de buna calitate pentru ca personalizarea sa arate impecabil. Puteti alege din mai multe culori de tricouri si marimi. Tricourile marca GILDAN sunt 100% din bumbac.

GI64000CY-2XL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE