Tricou Absolvire Promotia 2022

85,00 lei
24 ore
GI64000-RO

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Un cadou ideal pentru absolventii anului 2022: tricouri pentru barbati, gata personalizata cu grafica stilata "Promotia 2022". Pretul afisat contine personalizarea.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi barbati:        S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:         67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Tricourile personalizate sunt foarte apreciate indiferent de ocazie, fiind o varietate de cadou stilata, la moda, si in acelasi timp personala. Aceste tricouri pentru barbati au fost personalizate special pentru absolventi cu grafica de absolvire in limba romana. Sunt realizate din bumbac de calitate 100%, si sunt disponibile intr-o selectie larga de culori si marimi. Pot fi o amintire foarte frumoasa despre aceasta zi cu totul speciala, o alegere ideala pentru membrii familiei, prieteni sau chiar si cunostinte mai distante. Oricand un astfel de tricou este purtat, persoana care l-a primit ca si cadou se va aminti de un moment important din viata - si de persoana care i-a daruit acest cadou din inima.

GI64000-RO

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE