Aranjament Elegant Happy Birthday

229,00 lei
24 ore
SFB160

Acest aranjament a fost conceput sa transmita mesajul din suflet catre persoana iubita, cu ocazia zilei de nastere. Contine un vin spumant Lemoncello, imbratisat de trandafiri albe si Narcissus galbene, intr-o cutie rotunda de lux. Spumantul este personalizat cu o eticheta eleganta, cu un text special pentru zi de nastere, dar putem imprima orice mesaj doriti.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

O zi de nastere este o ocazie care trebuie sa fie sarbatorita din plin. Acest aranjament elegant cu flori frumoase si cu un vin spumant de calitate este perfect pentru momente petrecute cu familia sau pretenii la aceasta ocazie speciala.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB160
PRODUSE RECOMANDATE