Aranjament For Men

166,00 lei
24 ore
SFB162

Un aranjament elegant care contine 5 Trandafiri memory Line, 5 lalele portocalii si mov inchis, Lysianthus alb, toate aranjate cu grija intr-o cutie de lux de culoare neagra. Contine o tablita din lemn taiata in forma de mustata, personalizata cu "La Multi Ani". Este un cadou excelent pentru barbati.

Dimensiuni aranjament:  25x20 cm

Cant.
Ultimele produse in stoc

Un aranjament elegant este un cadou ideal pentru ocazii importante. Acest aranjament cu flori taiate este personalizat pentru barbati cu o tablita haioasa in forma de mustata, care da o anumita veselie pachetului. Este un cadou minunat pentru absolvire, pensionare, o zi de nastere, sau orice alta ocazie.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB162
PRODUSE RECOMANDATE